360º fotografie

Een 360graden-foto is een foto van een gehele ruimte die interactief wordt weergegeven. Hierdoor kan de bezoeker zelf bepalen in welke richting hij kijkt. Naar boven, onder, links of rechts. Waar reguliere foto’s soms nog een vertekend beeld kunnen weergeven door de stand van de camera bijvoorbeeld, is 360° fotografie waarheidsgetrouw. Het laat letterlijk ‘alle hoeken van de kamer’ zien waardoor een kijker direct een beeld heeft wat het object te bieden heeft qua ruimte en gevoel.

 

Uw woning in 360°

 

We maken onze 360graden-foto’s geschikt voor social media, funda en wij bieden ook de mogelijkheid om de foto’s in een Virtual Reality-bril te bekijken, zodat de koper al meteen een ‘virtuele’ bezichtiging kan hebben in uw woning. De woning wordt met deze foto’s door Funda beter gewaardeerd zodat het huis hoger in de zoekresultaten terecht komt en dus eerder wordt weergegeven in de zoekopdrachten van potentiële kopers.

In combinatie met onze verkoopstyling en woningfotografie wordt uw woning in de optimale verkoopconditie gebracht! Ook voor de koper zijn deze foto’s extra aantrekkelijk. Het moment van koop tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht kan gevoelsmatig best lang duren. Door middel van de 360graden foto’s kunnen zij de gehele woning in de tussentijd bekijken in Virtual Reality en delen met vrienden en bekenden. Alsof ze daadwerkelijk in de woning staan! Door 360graden-fotografie toe te passen bij de verkoop van uw woning geeft u de kopers net dat stukje extra service. Voor een optimale presentatie voor unieke objecten kan VR-ander ook een internetpagina verzorgen waarbij de gehele woning perfect gepresenteerd wordt op een eigen website.

 

Wilt u de mogelijkheden van bijvoorbeeld een uitbouw of verbouwing van een keuken of badkamer? Bekijk dan ook onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt Virtual Reality-ontwerp of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Uw bedrijf in 360°

 

Ook voor virtuele tours binnen uw bedrijf is 360°fotografie een uitkomst! Door de foto’s aan elkaar te koppelen met links, een plattegrond of een menu kunnen bezoekers van uw website door het bedrijf ‘wandelen’ en ieder detail op hun gemak bekijken. Ook hierbij is het mogelijk om dit te bekijken in een VR-bril.

 

Uit onderzoek van de Amerikaanse firma IPIX is gebleken dat een website met 360-gradenfoto’s vier keer langer wordt bekeken. Ook geven 360° foto’s je de beste mogelijkheid om bezoekers op afstand de sfeer van uw bedrijf te laten proeven. Een aantal zeer geschikte doelgroepen; hotels, restaurants en cafés, makelaars, projectontwikkelaars, beurzen, winkels, evenementenlocaties en trouwlocaties.

 

Bent u bezig met een nieuwe bedrijfslocatie en wilt u dit groots presenteren aan uw medewerkers en relaties? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Virtual Reality diensten. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen.

 

Bekijk hieronder een voorbeeld van een 360graden-tour.

 

contact button