Hypotheekverstrekker

Nieuwe klanten:

 

In de huidige huizenmarkt en met de gunstige rentestanden van hypotheken op dit moment is het belangrijk om u naast een goede dienstverlening te onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Veel financieel dienstverleners, banken en hypotheekverstrekkers gaan hiervoor samenwerkingen aan met bijvoorbeeld makelaars en projectontwikkelaars of er wordt iets cadeau gegeven wanneer de klant voor uw diensten kiest.

Hierbij is het extra fijn als een samenwerking of cadeau in het uw voordeel werkt!

 

Bij het kopen van een nieuwe woning en afsluiten van een nieuwe hypotheek is het voor een klant belangrijk dat de huidige woning snel en voor de hoogst haalbare prijs wordt verkocht. Verkoopstyling kan dit realiseren door de woning op een prachtige manier te presenteren voor een zo breed mogelijk publiek. Geef uw klant daarom een verkoopstylist cadeau bij het aangaan van een nieuwe hypotheek via uw kantoor.

Succes verzekerd!

 

Executie-verkoop:

 

Als bank of hypotheekverstrekker krijgt u helaas te maken met klanten die door uiteenlopende redenen hun hypotheeklast niet meer kunnen dragen waardoor u uiteindelijk over zult gaan tot executieverkoop.

De ervaring leert dat de staat van deze woningen helaas doorgaans wat te wensen overlaat. Vaak verlaten de bewoners de woning onder protest of is het huis niet goed onderhouden wat erg bepalend is voor de verkoopwaarde of in dit geval de veilingwaarde.

 

Opgeleid en gecertificeerd door House of KIKI, bekend RTL4-programma ‘Uitstel van Executie is VR-ander uw partner bij executieverkoop. Wij kunnen in en relatief korte periode samen met ons netwerk van aannemers de woning omtoveren tot een aantrekkelijk nieuw ‘thuis’ voor nieuwe kopers. Dit kost u een relatief kleine investering om de hoogst haalbare waarde op deze woningen te realiseren. Door inzet van vastgoedstyling en overige presentatiemogelijkheden zoals fotografie, meubelverhuur en 360graden-fotografie kan de woning u meer opleveren dan u in eerste instantie zou vermoeden.

Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden en tarieven.

contact button