Interieurstyling

VR-ander verhuist met u mee! Zet VR-ander in van vastgoedstyling, woning– en 360° fotografie voor uw huidige woning tot aan een styling ontwerp en realisatie voor uw nieuwe woning! Het complete “plaatje” via VR-ander.

Een nieuwe woning gekocht of wilt u uw huidige woning of interieur aanpassen? VR-ander denkt graag met u mee. Door middel van een gratis intakegesprek kom ik bij u langs om uw woning te bekijken en samen met u te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Hierbij proberen wij altijd de stijl van de woning en de stijl van onze klant optimaal te combineren, waardoor het echt als thuis aanvoelt. Vervolgens zullen wij een advies uitbrengen en aan de hand van inspiratie en moodboards laten zien wat wij voor ogen hebben met uw woning. Dit kan uiteraard ook met een volledig Virtual Reality ontwerp, waardoor u op uw smartphone, tablet of door onze (roze) (VR)bril kunt zien wat wij met uw woning kunnen doen. U beleeft dan echt even een moment hoe het nieuwe interieur aan zal voelen en of dit de sfeer is waarbij u zich thuis voelt. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en combineren we de stijl van de woning samen met uw stijl en budget.

Wanneer het ontwerp volledig naar uw zin is, kunnen wij voor u aan de slag. Afhankelijk van de grootte van re-styling of eventuele verbouwing maken we een planning en begroting en voor u het weet, geniet u van uw nieuwe interieur!

contact button