Makelaar

De concurrentie op de huidige huizenmarkt is groot. Alles valt of staat met de juiste kennis en tools van een goede en innovatieve makelaar. Als ervaren makelaar ziet u in één oogopslag of een woning die u in de verkoop neemt aantrekkelijk gepresenteerd is. Niet alleen de prijs is van belang, het “hele plaatje” dient te kloppen. Een “instapklare” woning heeft nu eenmaal een groter aantrekkingskracht dan een woning die dat niet is.

 

Inmiddels is bekend dat de presentatie van een woning erg belangrijk is om hoog in de ranking van Funda te komen en hiermee potentiële kopers aan te spreken. Als verkopend makelaar wilt u zich ook onderscheiden, daarom is het interessant om samen te werken met een professioneel Vastgoedstylist.

 

Door het inschakelen van een goede gecertificeerde vastgoedstyliste onderscheidt u zich in de markt en laat u de klant zien dat u proactief handelt door extra diensten aan te bieden. Verkoopstyling is een goede aanvulling op uw dienstverlening. Een optimale woningpresentatie begint met verkoopstyling, oftewel het verkoop-klaar maken van de woning. VR-ander is opgeleid door House of KIKI, bekend van het RTL4 programma ‘Uitstel van Executie’ en landelijk opgenomen in het Centraal Netwerk van Verkoopstylisten www.cnvv.nl

 

Verkoopstyling laat de pluspunten van de woning zien en neutraliseert de woning, zodat dit een breder publiek aanspreekt en de bezichtigingen volgen al snel. Dit alles doen we met een ‘hands-on’ aanpak, wat betekent: handen uit de mouwen en in maximaal 8 uur is de woning klaar om gepresenteerd te worden. Bovendien verzorgen wij de woningfotografie gratis wanneer u van onze vastgoedstyling gebruik maakt. Ook 360° fotografie is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Dit kunnen we dus meteen verzorgen wanneer we klaar zijn met de verkoopstyling. U hoeft dus geen aparte fotograaf in te huren!

 

Inmiddels is bekend dat de presentatie van een woning erg belangrijk is om hoog in de ranking van Funda te komen en hiermee potentiële kopers aan te spreken. De kans neemt hiermee toe dat het huis sneller en voor de best mogelijke prijs wordt verkocht.

 

Denk hierbij aan de bovengenoemde manieren van presenteren maar ook zal VR-ander in opdracht van u haar volgers enthousiast maken voor de woningen door middel van social media. Daarnaast kunnen wij een website maken waarbij de woning volledig en uniek gepresenteerd wordt. Marketing voor de makelaar!

 

 

Woning in Virtual Reality:

 

Als makelaar werkt u hoogstwaarschijnlijk ook geregeld samen met projectontwikkelaars voor nieuwbouw of krijgt u te maken met leegstaande woningen. Uiteraard is het mogelijk ook door middel van vastgoedstyling of meubelverhuur de leegstaande woning of modelwoning aan te kleden, maar u onderscheidt zich nog meer als u door ons een Virtual Reality-ontwerp laat maken. Hiermee zien de kopers tijdens de bezichtiging of op funda door een VR-bril wat de woning te bieden heeft en hoe hun toekomstig huis een thuis wordt!

 

Uiteraard kan VR-ander met haar ervaring in styling en hecht netwerk van aannemers deze virtuele impressie ook daadwerkelijk tot ‘leven’ brengen en dit ontwerp in werkelijkheid realiseren voor de koper.

Bekijk voor inspiratie op ons portfolio.

 

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die VR-ander te bieden heeft om uw makelaarskantoor onderscheidend en succesvoller te maken.

contact button