Projectontwikkelaar

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. U als projectontwikkelaar weet dit als geen ander. Wanneer een aantal objecten nog niet verkocht is bij oplevering van het project, is dit ook nog eens een erg kostbaar proces voor u als organisatie. Hierdoor is het uiteraard wenselijk dat alle woningen of bedrijfslocaties hun nieuwe eigenaar hebben gevonden voordat u het project heeft afgerond. Dit is op verschillende manieren te bewerkstelligen in samenwerking met VR-ander!

 

Project in ontwikkeling:

 

 

Wanneer de bouw nog niet gestart is maar u de woning of bedrijfslocatie op een unieke manier wilt presenteren aan de potentiële kopers, kiest u dan voor onze Virtual Reality diensten. Door middel van een VR-ontwerp ervaren kopers hun mogelijke koop door in een VR-bril en stappen zo gevoelsmatig daadwerkelijk de mogelijk nieuwe ruimte binnen! Beleving speelt een grote rol in het presenteren van uw nieuwbouwproject.

 

Project in afrondingsfase:

 

Is uw project in de afrondingsfase, maar is helaas nog niet alles verkocht? Kiest u dan voor onze meubelverhuur-service voor uw modelwoning. Dat een leegstaande woning moeilijker te verkopen is dan een gemeubileerde woning, komt vooral doordat de meeste kijkers, en dus potentiële kopers, geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Een lege woning lijkt vaak ook kleiner dan een gemeubileerde woning. Om de verkoop te stimuleren is het daarom beter om het huis in te richten, zowel voor de foto’s als voor de toekomstige bezichtigingen. Meubelverhuur biedt hiervoor uitkomst.

 

VR-ander verkoopt!

contact button