Woningfotografie

Wanneer uw huis van binnen en van buiten verkoop-klaar is gemaakt, is de woning gereed om gepresenteerd te worden op internet. Hierbij is het van belang dat uw woning opvalt tussen het ruime aanbod in de huidige huizenmarkt. Potentiële kopers kijken in 90% van de gevallen op internet voordat zij overgaan tot een bezichtiging van uw woning. Professionele foto’s waarbij uw huis opvalt zijn daarom van groot belang in het verkoopproces.

 

VR-ander legt de potentie en pluspunten van uw woning vast door middel van professionele woningfotografie. Zo zullen wij specifieke focuspunten altijd goed in beeld brengen en houden wij rekening met de sfeer en stijl van het huis. Een ruimte waar veel licht invalt zal ook op de foto’s deze ruimtelijke en lichte sfeer moeten overbrengen. Daarentegen zal bijvoorbeeld een knusse, warme ruimte ook dit warme gevoel moeten oproepen bij het zien van de foto’s.

 

Met hoogwaardige apparatuur, zorgvuldig gekozen belichting en perspectief leveren wij heldere, ruimtelijke foto’s. Als VR-ander ook uw verkoopstyling heeft verzorgd, zal uw woning zeker uniek worden weergegeven. Vastgoedstyling en woningfotografie worden tegenwoordig steeds meer samen aangeboden en dat is begrijpelijk. Verkoopstyling zorgt dat de woning voor een breed publiek als “thuis” zal aanvoelen en zij een toekomst in uw woning voor zich zien. Goede fotografie zorgt er vervolgens voor dat de kijkers de woning daadwerkelijk komen bezichtigen. Voor de kosten van woningfotografie kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat we meteen samen de mogelijkheden en opties doornemen.

 

Overigens wordt de woningfotografie gratis verzorgd wanneer u ook de verkoopstyling laat verzorgen door VR-ander! Bekijk daarom ook wat verkoopstyling voor u kan betekenen. Ook voor 360°fotografie kunt u bij VR-ander terecht. De woning wordt met deze foto’s door Funda beter gewaardeerd zodat het huis hoger in de zoekresultaten terecht komt en dus eerder wordt weergegeven in de zoekopdrachten van potentiële kopers. Voor een optimale presentatie voor unieke objecten kan VR-ander ook een internetpagina verzorgen waarbij de gehele woning perfect gepresenteerd wordt op een eigen website.

contact button