Meubelverhuur

Bent u al verhuisd en staat uw vorige woning er kaal en troosteloos bij? Of wilt u een modelwoning inrichten?
VR-ander levert tijdelijk meubilair voor het bespoedigen van de verkoop.

 

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. De meeste kopers van een woning zoeken de nieuwe woning via Funda. Beleving speelt een grote rol in het presenteren van een woning. Dit blijkt wel uit bijvoorbeeld dat je als eerste de foto’s ziet bij het zoeken van een woning. De woningen welke als eerste getoond worden, maken gebruik van de verschillende presentatie mogelijkheden zoals, plattegrond, 360° foto’sVR-presentatie en natuurlijk voldoende foto’s. Beleving en presentatie staan dus voorop.

 

Dat een leegstaande woning moeilijker te verkopen is dan een gemeubileerde woning, komt vooral doordat de meeste kijkers, en dus potentiële kopers, geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Een lege woning lijkt vaak ook kleiner dan een gemeubileerde woning. Om de verkoop te stimuleren is het daarom beter om het huis in te richten, zowel voor de foto’s als voor de toekomstige bezichtigingen. Meubelverhuur biedt hiervoor uitkomst.

 

Door meubelverhuur geeft u een realistische indruk van afmetingen, en mogelijkheden. Een potentiële koper kan zo de eigen inrichting goed ‘meten’ met de ingerichte woning. Ervaring leert dat gemeubileerde woningen sneller verkopen.

VR-ander biedt een complete styling van de leegstaande woning aan, ongeacht het aantal vertrekken van de woning, zowel bestaande bouw als nieuwbouw door middel van meubelverhuur.

 

Het is mogelijk om een complete inrichting binnen drie dagen te leveren. Denk hierbij aan bank, tafel en stoelen, maar ook raambekleding, verlichting, accessoires, dekbedden, vloerkleed, salontafel etc. Wij maken er een echt thuis van voor de kijkers. Voor een kleiner budget kunnen wij de woning voor u inrichten met meubels van karton. U geeft hiermee de kijkers een goede indruk van de mogelijkheden van uw woning.

contact button