Project Casa Tambor, Mindelo, Sao Vicente, Kaapverdie

 

In augustus 2018 is VR-ander afgereisd naar Kaapverdie. Hier hebben wij het terrein en de kleurrijke vakantiehuisjes gefotografeerd.  Vanaf januari 2018 heeft zowel de familie Beerens als de familie Molenaar keihard gewerkt om Casa Tambor te realiseren. En vanaf dat er gasten welkom waren, het zwembad af was en de bar iedere dag geopend was, werd het tijd om dit mooi te presenteren.

Als interieurfotograaf en vastgoedstylist heeft VR-ander al heel wat moois gezien en vastgelegd, maar dit is wel echt een pareltje! Heel dankbaar dat we deze mogelijkheid hebben gekregen en hier zelf ook een week de gastvrije sfeer hebben mogen beleven bij Helemaal het einde’s Casa Tambor!

Inmiddels in Casa Tambor helaas gesloten en is het boeken van een vakantiehuisje niet mogelijk. Wat natuurlijk blijft zijn de prachtige herinneringen aan deze plek. Wij zullen deze ervaring ook nooit vergeten. Casa Tambor is ook in 360-graden te bezoeken! Deze link is tijdelijk offline, maar zullen we snel weer toevoegen.

Samen met de familie Molenaar heeft VR-ander ook andere projecten in Kaapverdië gefotografeerd en vastgelegd. Bekijk eens project Villa Indulgence en Joao Devora in Sao Vicente

Bij dit laatste project werden we gefilmd en zijn onze werkzaamheden mooi in beeld gebracht door Talpa. Bekijk hieronder het fragment uit de aflevering van Helemaal het einde.

what's new
contact button