• keukenrenovatie
  • keukenrenovatie
  • keukenrenovatie
  • keukenrenovatie
  • keukenrenovatie
  • keuken

Renovatie Keuken Rhoon

Stel je voor: je koopt een huis waar alles op en aan zit. Een prachtige hoogwaardige keuken, maar het is jullie stijl niet. Vaak zijn we geneigd om te denken dat het dan maar vervangen moet worden. Je hoort het vaak nu in de huizenmarkt dat de keuken bijna altijd vervangen wordt bij verkoop. Iedereen wil het naar zijn of haar smaak maken, wat logisch is natuurlijk. Het nieuwe huis wil je zo snel mogelijk als thuis laten voelen.

 

Maar… het hoeft niet altijd rigoureus!! Wist je dat een keuken makkelijk te renoveren is voor een nieuwe look&feel?!
Veel mensen weten niet dat deze optie er is, maar veel keukens kun je schilderen en met wat aanpassingen heb je een vernieuwde keuken voor nog geen 10% van de kosten die je voor een spiksplinternieuwe keuken kwijt zou zijn geweest.

 

Hierboven zie je de foto’s van een project van juni 2018 in Rhoon-Portland. De kopers zijn onder andere bij de bezichtigingen verliefd geworden op de keuken. Deze is als enige van de huizen in deze straat van de voorkant van het huis naar achteren verplaatst een paar jaar geleden. Een hoogwaardige Keller-keuken, maar nadat de kopers in voorbereiding op de verhuizing bezig waren met de inrichting van de rest van het huis, kwamen ze er steeds meer achter dat ze de keuken liever iets stoerder wilden maken. De eikenhouten keuken is donkerder geverfd en de combinatie met cognac en stoere industriële details maken het opeens een geheel (VR-)andere keuken! Prachtig toch??? Wij zijn trots op dit resultaat!

 

 

Ook advies wat VR-ander voor jullie keuken kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Keukenrenovatie Rhoon

Thuis in VR-andering!

Tags
keukenrenovatie, styling, verbouwing