Woning Ridderkerk

 

Al sinds ik mij kan herinneren druk met het inrichten van ruimtes. Wat vroeger al begon toen ik nog bij mijn ouders woonde met diverse slaapkamerveranderingen heb ik nooit meer losgelaten. Iedere ruimte van winkelpanden, bedrijfspanden tot particuliere woningen werden door mij fotografisch vastgelegd in mijn geheugen en de elementen waarmee je echt het verschil kon maken paste ik toe in mijn eigen kamer.
‘Kan niet’ was voor mij geen optie… Alles kan en alles is te realiseren!

In 2011 kocht ik mijn eerste eigen huis. Een ‘projectje’ uit 1922 waarbij ik heel vaak de woorden: ‘kan niet’ heb gehoord. Nu was het toch echt mijn eigen huis, dus ‘kan niet’ werd ‘kan wel’ en na ruim 15 maanden hard klussen was het resultaat daar. Alles wat ik vanaf de eerste bezichtiging voor ogen had, was gerealiseerd in mijn eigen woning! Typische elementen voor een woning uit 1928 uitgelicht, maar wel gecombineerd met eigentijdse en een strakke afwerking. Mijn ‘thuis’ met een knipoog naar het verleden van deze woning. Eigenlijk, achteraf gezien, was dit mijn eerste project waarbij de liefde voor de perfecte woonbeleving pas echt is begonnen!

Een project waarbij we de woning volledig hebben ontmanteld, de zolderverdieping hebben verwijderd en weer opnieuw hebben opgebouwd, een aanbouw hebben geplaatst, centrale verwarming hebben aangelegd, alle muren hebben geïsoleerd, de indeling hebben gewijzigd, de trap verplaatst, het toilet hebben verplaatst naar de voorzijde van de woning en tevens de douche naar boven hebben gebracht, etc. Bekijk de foto’s voor een indruk van deze verbouwing.

 

« of 16 »