Verkoopstyling Essendael in Rhoon

Het doel van verkoopstyling is om ruimtes zo te presenteren dat ze een breed publiek aanspreken en ervoor zorgen dat de potentie van de ruimte optimaal wordt benut. VR-ander mocht voor een woning in Rhoon de verkoopstyling verzorgen.

 

Bij dit project is te zien dat er een duidelijk verschil is op de voor en na foto. Toen wij aankwamen had deze kamer een functie als logeerkamer, maar oogde niet erg ruim, waardoor eventuele kopers dit niet als eventuele ‘master-bedroom’ zouden zien. De kamer oogt door deze opstelling van het bed kleiner dan het in werkelijkheid is en ook de ruimte voor een eventuele kledingkast is door deze opstelling beperkt aangezien het bed een groot deel van de muren in beslag neemt.

 

Na een intake en inventarisatie is VR-ander aan de slag gegaan. Door meteen ‘hands-on’ de opstelling te veranderen om de mogelijkheden van deze kamer optimaal te benutten. Het bed is naar het midden van de kamer verplaatst. Er blijft nog genoeg ruimte over naast en voor het bed om er gemakkelijk omheen te lopen. Vervolgens hebben wij met een aantal accessoires de kamer huiselijker gemaakt. Nachtkastjes, lampjes en het schilderij boven het bed laten nu een ruime slaapkamer zien. Door het gebruik van kussens, een plaid, een gordijn en wat items in het raamkozijn wordt er een huiselijke sfeer gecreëerd.

 

En voila!  Klaar voor de nieuwe bewoners!

 

Uiteraard is onze klus niet af zonder deze in VR of in 360 te laten zien:

 

Wist je dat…

…als je een nieuwe woning koopt je de verkoopkosten, dus ook de kosten voor verkoopstyling, van de overwaarde mag aftrekken??
De overwaarde wordt dan lager en het bedrag waarover je (hypotheek)rente af mag trekken wordt daardoor hoger!
Benieuwd geworden naar onze diensten? Volg ons op social media of neem vrijblijvend contact op!