Vastgoedstylist Ridderkerk

Woning verkopen in Ridderkerk?

 
Bent u van plan om uw woning te gaan verkopen of staat de woning al enige tijd te koop, maar heeft dit nog niet geresulteerd in de beoogde bezichtigingen en daadwerkelijke verkoop? Veel huizenbezitters denken al snel dat het aan de prijs ligt en bekijken de mogelijkheid om eventueel de prijs van de woning iets te laten zakken om zo een groter publiek aan te kunnen spreken.
Waarschijnlijk zijn deze maatregelen niet nodig, wanneer u besluit om gebruik te maken van verkoopstyling. Verkoopstyling laat de pluspunten van uw woning zien en neutraliseert de woning, zodat dit een breder publiek aanspreekt en de bezichtigingen volgen al snel. Kortom: in plaats van zakken in prijs, zet u vastgoedstyling in om juist waarde toe te voegen aan uw huis! VR-ander is uw vastgoedstylist in Ridderkerk!
 
Het overgrote deel van de potentiële kopers beslist binnen een minuut of ze de woning willen kopen. De presentatie van de woning is daarom doorslaggevend. De kopers van uw woning krijgen hun eerste indruk waarschijnlijk aan de hand van de foto’s. Je krijgt helaas geen tweede kans voor het maken van een eerste indruk en daarom is het zo belangrijk dat de presentatie van uw huis de potentiële koper aanspreekt en enthousiast maakt om een bezichtiging te plannen. Een koper beleeft bij een bezichtiging lichtinval, orde, ruimte en harmonie en let extra op de staat van onderhoud en hygiëne. Alle zintuigen worden geprikkeld en deze prikkelingen moeten boven alles positief zijn voor een grote verkoopkans. De presentatie van de woning is van essentieel belang en hiermee neemt de kans toe dat uw huis sneller en voor de best mogelijke prijs wordt verkocht.
 
De meest voorkomende verkoopsituatie is die van de verkoop van een nog bewoond huis. U wilt natuurlijk nog prettig wonen ook in de weken of maanden dat uw woning te koop staat. Hier houdt VR-ander uiteraard rekening mee en zorgt ervoor dat het nog steeds uw huis blijft, maar ook het toekomstig ‘thuis’ aan de koper laat zien. De materialen en aanpassingen die we tijdens de verkoopstyling gebruiken en toepassen blijven in de woning, waardoor de look&feel tijdens de bezichtigingen hetzelfde is als wat de kopers aantrok in de foto’s op Funda.

 

Onze werkwijze:

 
Als eerste maken we een afspraak voor een gratis intakegesprek bij u thuis in Ridderkerk. We lopen samen door de woning (en tuin) en inventariseren in circa 1 à 1,5 uur wat de mogelijkheden zijn, welke zaken u zelf nog kunt doen om de woning verkoop-klaar te maken en welke materialen en meubels u zelf nog heeft waar wij mee kunnen werken tijdens de styling. Aan de hand van deze intake maken wij een berekening voor de kosten en kunnen we een paar dagen later aan de slag met de verkoopstyling en woning– en 360°fotografie. Binnen een werkweek kan uw woning op funda staan en kan het verkoopproces beginnen!

 

Verkoopstyling loont!

 
Statistieken wijzen uit dat huizen die op een professionele manier verkoop klaar zijn gemaakt, sneller verkopen en tegen een prijs die vaak hoger ligt dan soortgelijke woningen. Investeren in vastgoedstyling loont, het kan meer opleveren dan de vraagprijs met duizenden euro’s te verlagen. Wist u dat… …als u een nieuwe woning koopt u de verkoopkosten, dus ook de kosten voor verkoopstyling, van de overwaarde mag aftrekken. De overwaarde wordt dan lager en het bedrag waarover u (hypotheek)rente af mag trekken wordt daardoor hoger.

Neem contact met ons op