Virtual Reality

Schijnwerkelijkheid, oftewel virtual reality (VR) leek lange tijd toekomstmuziek, maar inmiddels wordt het veelvuldig gebruikt. VR voegt een extra dimensie toe aan de virtuele tour. In de VR-bril wordt een 360 graden beeld gecreëerd door een ingebouwd scherm of uw eigen smartphone. Met de bril op komen de beelden rechtstreeks op uw netvlies. Hierdoor krijgt u het gevoel in een andere realiteit te stappen.

 

Woning:

 

Staat uw woning te koop en wilt u de potentiële kopers de mogelijkheden laten zien van uw woning? Of wilt u uw nieuwe woning verbouwen?

VR-ander maakt hiervoor een op maat gemaakt en passend virtueel ontwerp. Dit ontwerp gaat ‘leven’ wanneer het door een VR-bril wordt bekeken. In 360 graden wordt het virtueel ontwerp weergegeven in de VR-bril. Uiteraard kan VR-ander met haar ervaring in styling en hecht netwerk van aannemers en projectontwikkelaars deze virtuele impressie ook daadwerkelijk tot ‘leven’ brengen en dit ontwerp in werkelijkheid realiseren. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en combineren we de stijl van de woning samen met uw stijl en budget. VR-ander verhuist met u mee!

Zet VR-ander in van vastgoedstyling, woning– en 360°fotografie voor uw huidige woning tot aan een styling ontwerp en realisatie voor uw nieuwe woning! Het complete “plaatje” via VR-ander.

 

 

Bedrijf:

 

Bent u bezig met een nieuwe bedrijfslocatie en wilt u dit groots presenteren aan uw medewerkers en relaties?

Neem een kijkje in de toekomst en beleef het met een Virtual Reality-ontwerp en door een VR-bril ziet u uw nieuwe locatie in 360 graden verschijnen. Plaats het ontwerp op uw social media kanalen en op uw website. Ook voor de uiteindelijk realisatie en inrichting van de ruimtes bent u bij VR-ander aan het goede adres. Uiteraard kan VR-ander met haar ervaring in styling en hecht netwerk van aannemers en projectontwikkelaars deze virtuele impressie ook daadwerkelijk tot ‘leven’ brengen en dit ontwerp in werkelijkheid realiseren. Samen met u bekijken we de mogelijkheden passend bij uw budget.

Heeft u meer behoefte aan een 360graden impressie van de huidige situatie in plaats van een Virtual Reality ontwerp? Een 360-graden-foto is een interactieve foto waarbij de bezoeker zelf bepaalt in welke richting gekeken wordt. Met deze foto’s brengt u uw locatie, bijvoorbeeld een ontvangstruimte, sportschool, hotelkamer, bedrijfspand, evenement- of congreslocatie, optimaal en volledig in beeld. Voor meer informatie over 360°fotografie, klik hier.

In ons portfolio kunt u verschillende projecten zien, waaronder ook verschillende Virtual Reality projecten.

contact button